2010

Gott nytt år på er allihopa!!! :D Hinner inte med något längre inlägg nu, jag håller på att fixa mej för fullt inför kvällen. Nästa gång jag skriver kommer det att vara 2010 ;) Hoppas alla får en trevlig kväll nu :D

Kram på er

2009

Hej!
Tänkte göra en liten sammanfattning av 2009 nu då, eftersom det snart är slut (redan!). Härmar dig Johan, hehe :P
2009 har varit ett bra år faktiskt. Första kvartalet kunde väl ha varit bättre, men resten var bra :) Varför har 2009 varit bra då? Delvis för att jag har såna underbara vänner, som alltid finns där vad det än gäller <3 Älskar er! Jag har också haft turen att få uppleva flera galet roliga resor, bl.a. Gotland som jag besökte med M och L och Milano, som jag och pappsen var till. Vänner och resor är nåt jag verkligen inte kan få nog av :P
Under 2009 har jag också blivit mycket säkrare på mig själv och jag slösar inte lika mycket tid längre på att fundera över en massa onödiga saker som jag gjorde förut. Saker som "vad händer om jag gör så här?" "Kan jag verkligen göra det här?" "Vågar jag?" Varför ska man fundera över sånt? Man ska bara göra det istället. Leva livet. Det här året har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra. Var det så svårt som jag hade tänkt mig? Nej, det var det inte.
Nu känner jag att det här blir lite flummigt. Jag gör en liten lista nu istället på olika saker som jag har gjort under 2009. Dessa saker är helt random xD Har säkert gjort en massa andra mer intressanta saker än det här. Bara ett litet urval alltså!

Under 2009 har jag:
  • Varit på min första semester utan föräldrar (Gotland <3)
  • Lärt känna nya människor
  • Åkt båt
  • Fått tandställning
  • Åkt skidor i Åre
  • Upptäckt flera "nya" bra band
  • Varit på min första stora konsert
  • Kört bil så att övningskörningsskylten åkte av xD
  • Ätit jordgubbar på en strand
  • Skaffat facebook
  • Upptäckt att det är kul att ta kort
  • Skrattat så mycket att jag fått ont i magen
  • Sett en fallande stjärna och önskat mig något
  • Firat min 17-årsdag delvis i en hängmatta ute i skogen
  • Köpt minst 5 par skor
  • Tappat bort en klänning
  • Badat i havet
Osv, osv.... Haha listan kan göras hur lång som helst, men nu tänkte jag gå och lägga mig. Måste ju vara pigg å glad på Nyårsafton ;)

Kram på er

Stan mm

Hej!
Gud vad kallt det är ute idag :S Vad kan det vara, minus 20? Minst! Jag och Hanna trotsade kylan och åkte ner på stan för lite mer shopping :) Det var mkt trevligt, hittade lite fina grejer och så åt vi jättegod tacobuffé på Åhléns.
Snart ska jag träffa Malin och Louise, det var ganska längesen vi sågs så det ska bli kul :P Eller ja, länge och länge det var dan innan julafton haha. Men det är lång tid för oss! Imorgon är det nyårsafton :D:D Hoppas på en rolig och bra kväll, vart jag nu ska vara :P Det blir iallafall middag här hemma men sedan tror jag att vi drar någon annanstans. Nyårsklänningen är iallafall fixad, jag fick en jättesnygg, svart klänning i julklapp som jag tänkte ha på mig.



Paris at Night

Trois allumettes une à une allumées dans la nuit
La première pour voir ton visage tout entier
La seconde pour voir tes yeux
La dernière pour voir ta bouche
Et l'obscurité tout entière pour me rappeler tout cela
En te serrant dans mes bras.
(Prévert)

Kram på er :)

VVBB

Hej!
Haha rubriken står för: Våga Vägra Biologi Breddning! xD Borde egentligen jobba med mitt projekt jag håller på med i det ämnet men jag orkar inte. När det är lov ska man vara ledig ju. Och inte göra en massa tråkigt skolarbete. Så därför VVBB! Iallafall idag... ^^
Kram på er

Filmkväll

Efter träningen kom Hanna hit en sväng och då tittade vi på "Ps, I love you" och smällde i oss en massa choklad, popcorn, kola och JULMUST! :P Filmkvällar som denna borde göras oftare, det är ju så mysigt :) Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Jag gick upp ovanligt tidigt idag för att vi skulle med tåget så jag är lite trött nu. Men innan jag går och lägger mig tänkte jag lyssna klart på min spellista på Spotify!

Kram på er

<3

:)

Hej!
Om man vill ha roligt ska man åka till Kupolen i sällskap av Hanna och Emma! :P Haha det var längesen som jag skrattade så mycket som jag gjorde idag. Det är oftast inte ett dugg roliga saker vi börjar skratta åt heller, utan det bara spårar ur ändå jämt xD Det var såklart jättemycket folk där, och det var långa köer till varenda matställe när vi skulle äta lunch så då gick vi ner till caféet på nedre plan. Där var det lagom mkt folk tycke vi så vi köpte räksallad/skinksallad och åt där. Men de där salladerna var typ de äckligaste vi någonsin ätit! haha :P Det kanske var därför det inte var så mkt folk som åt där...
Jag hittade lite fina grejer, men inget var på rea. Brukar sluta så för mig när jag ska shoppa på "rean" :P Det blev en klänning och en sjal från Indiska (favvoaffär? :P), en t-shirt från Gina Tricot + lite smycken, så nu är pengarna slut igen!
Om nån timme ska jag gå iväg och träna core. Jag orkar egentligen inte men Hanna ska dit också så det blir nog kul.

Dagens låt: Jenny Was A Friend Of Mine :)

Kram på er

Kupolen

Imorgon drar jag till Kupolen med Hanna och Emma och shoppar på mellandagsrean :) Egentligen har jag inte alls råd med att shoppa en massa nu men nåt litet blir det väl iallafall. Det ska bli kul, det är inte ofta som vi tre kan träffas samtidigt eftersom Emma pluggar i Rättvik och så.



Vinterbild :P
Nu ska jag gå och leta reda på min kamera, den har gått upp i rök xD
kram på er

Dagen

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Vi kom nyss hem från farmor där vi fikade och så. Det var mysigt :) Jag körde hem hehe det var kul :P Fast det var lite läskigt också, bilen levde sitt eget liv ibland...
Jag och mamma har kommit en liten bit på pusslet nu också men det är lite svårt för alla bitar ser typ likadana ut xD Pusslet föreställer iallafall Stortorget i Gamla stan, finfint!
Nu spelas Magnus Uggla här! Vad mer kan man skriva? Kommer inte på något mer för tillfället...
Kram på er

God morgon!

Hej!
Jag sov ganska länge idag, det var skönt :)
Jag ska nog strax sätta igång och pussla tror jag, ingen jul utan pussel! xD
Tänker dissa Spotify en stund nu och istället lyssna på en helt vanlig cd-skiva! Det blir Hot Fuss med The Killers, fick den i julklapp :) Ha en bra dag!
Kram på er

Hungrig

Som vanligt så är jag hungrig. Jag blir jämt jättehungrig på kvällen! Jag åt en massa julmat för typ bara några timmar sen men det hjälpte inte, nu kurrar magen igen xD Får gå och ta lite julskinka kanske :D Och lite köttbullar... Och prinskorv! Haha det blir nog ett litet julbord till slut.
Kram på er

Klar!

Först måste jag be om ursäkt för det senaste inlägget som är något förvirrande :P Det var bara en test som min bror gjorde för att se hur det såg ut och så. Det är han som har fixat min fina banner högst upp, tycker faktiskt att den blev väldigt bra :) Nu är bloggen klar med designen och så så nu är det bara att börja skriva!
Snart är det slut på julen då. Har ni haft en bra jul? Det har jag. Julafton firades här hemma med lilla släkten och idag har vi firat lite igen, eftersom min bror Petter och hans flickvän kom hem hit igår kväll (de var i Gävle på julafton) och de inte hade fått sina julklappar. Hmm lite förvirrande det där kanske... Ibland har jag en tendens att skriva ganska invecklat och komplicerat, jag får tänka mig för lite haha :P Nu ska jag avsluta detta lilla inlägg och logga in på Facebook, har inte varit inne på hela dan! :O Haha
Kram på er

RSS 2.0