Tjohoo

Ledig hela helgen. Det är lyx! Imorgon ska jag mysa runt med mami på loppis. Senare blir det parteey! 

Hela familjen kollade nyss på "En gång i Phuket". Sjukt rolig film och dessutom är jag övertrött så allt blev väl extra roligt av det också x) 


Söt pippifågeel som bor granne med oss

torsdag


Mamma och pappa har kommit hem från samfalla, mysigt att ha dem hemma igen! :) 

Har suttit och bläddrat lite i ikeakatalogen nu på kvällen. Är så taggad på att få inreda mitt lilla rum och det är gött också att ikea bara ligger typ fem minuter från där jag bor med bil. Rummet är ju omöblerat så bl.a en säng måste jag ju köpa. Kommer bli en 120-säng och vi är nästan säkra iaf på att den går upp för trappan, är spiraltrappa (finns ej hiss..) Äh, allt löser sig!

15 dagar kvar att jobba! :O

Days off

Adam har varit här ett par dagar. Jobbade dock hela helgen och blev lite förkyld på kuppen men nu mår jag bättre. Ledig idag men Adam åkte tillbaka till Sthlm i morse. Det är mindre än en månads jobb kvar nu bara och sen blir det flytt, för japp jag kom in i Uppsala! Tänker på flytten och skolan konstant typ, haha. Kommer bli så himla bra! Skönt att komma ifrån den här staden även om den alltid kommer vara hemma. 

Min lediga dag ska jag spendera hemma tror jag, för verkar som folk har annat för sig osv. Ska iväg och vaccinera mig runt halv fyra och så ska jag handla lite och laga mat. Blir fint det.


stark tjej stark

Händelserik vecka det här, har jobbat alla dagar utom onsdag och det känns som att bara under den här första veckan har det hänt mer än vad det gjorde på hela förra sommaren...!
Jobba är väl det jag gör mest nu och det är inte så inspirerande att blogga. 

Annars så går jag runt och väntar på antagningsbeskedet. Om elva dagar vet jag om jag blir sjuksköterskestudent vid Uppsala Universitet till hösten. NERVÖS!

RSS 2.0