22 maj

Idag tog jag och mamma första sprutan av flera mot TBE (fästingburen hjärnhinneinflammation). Känns bra att ta den eftersom både samfalla och framför allt sthlms skärgård är fästingtäta områden. Gäller bara nu att vara noga med att ta alla doser, för annars får man inget fullgott skydd. 

Just nu sitter jag ute på altanen och ska egentligen plugga men det går otroligt trögt.
Mami klipper gräset. Pappa åkte till Turkiet idag på jobbresa, han kommer hem på fredag. 

14 månader idag med älskling också, ojoj vad tiden går fort <3

Händer saker hela tiden

Gud, har hundra bilder som jag vill visa och tusen saker jag vill skriva men känner att tiden inte riktigt finns till det. Måste först bli färdig med skolarbetet, en ynka liten uppgift kvar sen är kursen avklarad.
Jobbar på dagis nu igen med världens sötaste och drygaste ungar. Men trivs iaf och pengarna rullar in!  

Ikväll har en resa bokats också... Adam och jag kände att vi var värda det nu efter jobb å plugg och annat slit och innan jag börjar mitt sommarjobb, för då blir det inte mycket ledigt.
Det blir Barcelona på söndag kväll! ♥
jappjapp

Jag lever!
Men har fullt upp, nu ska pappa firas sedan åker vi mot samfalla :) Skriver mer nån annan gång.

Kantorsgatan 2!

Var i Uppsala i måndags med mamma och hämtade nycklarna till mitt studentrum! Kan inte hålla mig längre, måste visa lite bilder :)


Ljust och fint! Enda möbeln som ingår är den väggfasta hyllan.


Fin utsikt från fönstret!


Mitt rum är på tredje våningen, längst ut. (Det enda fönstret utan gardiner :P)


Min port till vänster :)

Mötet - ut i verkligheten, drömmen ut till färgerna man bara ser på bio
Igår var jag på sista campusträffen i Falun och redovisade slutuppgiften. Det gick bra! Mina bilder verkade gillas av många, skoj! Själva redovisningen var som en opponering, först fick en annan ur gruppen opponera bilderna, sedan resten av gruppen och till sist fick den som tagit bilderna berätta om dem, hur man tänkt och så. Nu är det enda som är kvar av kursen att göra en skriftlig opponering av någon annans bilder och sedan att göra en liten kursutvärdering. Sedan har jag mina 15 hp :)

RSS 2.0