gå och lägg dig

Imorgon skriver jag tentorna i statistik och vetenskaplig metod, nu har jag gett upp pluggandet och det får gå som det går! Hoppas på att tentorna liknar övningstentorna för då kan jag nog ha ganska bra chans.. 
 
Dagen har bjudit på ett träningspass med Elin, vi körde cirkelfys vilket var sjuukt jobbigt men kul så det ska jag försöka fortsätta gå på då och då för man tränar verkligen hela kroppen och det känner jag nu det... Haha AAAJ
Dessutom har jag tvättat, pluggat och lagat mat. *Intresseklubben antecknar*
Jag har även försökt få tag i Martin Mattjuv men han gömmer sig på sitt rum hela j*vla tiden och jag är väl för feg för att banka på dörren och ge honom en utskällning för att han ÄTER UPP MIN YOGHURT HELA TIDEN!!!!  Nån dag ska jag sätta dit honom!! Sen är folk rent allmänt alldeles för slappa och oberörda här, tycker fler än jag borde reagera när det luktar skit i kylen pga flera veckor för gammal kyckling som står helt oövertäckt eller att soporna är överfulla och panten svämmar över osv osv. Nä jag är inte bitter... Funderar på om jag kanske skulle söka nytt korridorsrum, lägenheter är ju ändå totalt omöjliga att få. Men då försvinner isåfall alla mina köpoäng. 

Ja det var lite av mina funderingar denna kväll den 14 mars 2013, gonatt!!! 


Skriv en kommentar:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:



RSS 2.0