Ledig dag på stan

Jag skulle följa med Adam som smakråd idag när han skulle köpa nya vårskor. Var inte planerat att jag skulle handla något men jag har tänkt väldigt länge att jag vill köpa en ny skinnjacka (äkta) och har letat länge utan att riktigt hitta någon jag gillar. Men idag fann jag den! Jofama By Marie Serneholt Bikermodell. Är kär. Dragkedjorna är i champagnefärg så man kan matcha med smycken i både silver och guld till den. Så snygg!
 
 



 
 

All by myself

Ensam i lägenheten för första gången på riktigt, Adam är i Karlstad över helgen. Ska alltså sova helt själv inatt i denna stora lägenhet! Känns mysko men lite skönt också, soffan är bara min! ;) 
 
Praktiken på BB går bra, det är så himla mysigt där med alla bebisar och personalen är fantastisk. Ska vara där både imorgon och helgen. 
 

7 mars

Jag klarade alla tre tentorna jag skrev för typ tre veckor sedan i gynekologi, obstetrik och pediatrik. SKÖNT!
 
Ikväll åt jag och Adam jättegod mat, stekta kycklingfiléer med potatisgratäng och sallad. Jag drack lite vitt till också och Adam tog en öl, måste ju vara lite extra lyxigt en fredag ;) 
 
Imorgon blir det tågresa ner till Linköping för firande av Petter, farmor och Josefine! Ska bli roligt! Åker ner över dagen och tåget hem går precis när mellofinalen börjar, ska kika på tåget hehe. Hejar på Sanna! 
 
Ha det braa 

6 mars

Gick nattpass på förlossningen igår och fick vara med på både ett kejsarsnitt och en tvillingförlossning - bland det häftigaste jag varit med om!! SÅ KUL! 

Praktik

Imorgon är det dags för introduktion på BB! 

Himla bra kväll!















 

RSS 2.0