Uppis

Nu har jag bott i Uppsala i fem dagar men det känns som mycket mer för det händer så mycket hela tiden, och det är skönt för då hinner jag inte tänka på hemlängtan osv. Jag trivs i alla fall väldigt bra just nu, rummet börjar bli riktigt fint och mina grannar i korridoren är jättesnälla :) Det kommer upp bilder här sen på mitt rum å så!

Ikväll kommer Malin hit och imorrn blir det en dag i huvudstaden för då ska jag, Hanna, Malin och Denise se Coldplay! :-)

Uppsala imorgon

Idag ska det sista packas ner. Jag flyttar imorgon!!!Efter klippningen! Lite blondare, lite bättre ;)

Lapp-Lisa

Fick min första p-bot idag, wohoo! 

Har klippt mig/gjort slingor idag. Blev skitsnyggt (Y)
Efter det åt jag lunch med farmor och sedan var vi inne på servis och jag fick en ugnsform och en kniv. Bästa farmor! Sedan blev det handling på hemköp innan jag skjutsade hem henne och bar upp all mat och så. Fika blev det sen, och när jag var vid bilen igen så satt det en fin gul lapp på rutan och jag blev så glaaaa!

Finaste

Adam har varit här några dagar igen, han har hjälpt mig med saker inför flytten och igår var vi på skojsig utflykt med Malin och Louise till Fredriksberg/Skattlösberg. Har varit jättemysiga dagar <3 nu dröjer det tio dagar tills vi ses igen, och då blir det i Uppsala! 


Älskar dig <3Dagarna gåår

Jobbat idag 6.30-16, tjejkväll ikväll och imorrn kör jag sista dan på jobbet. Sedan blir det stockholms skärgård med älskling m. familj sen hem en sväng och hinna träffa Malin och Louise innan jag åker med mamma och pappa till samfalla tors-sön! Sedan veckan efter det blir det flyttbestyr för hela slantaa.
Älskar att ha full almanacka ;) Tjohejsstisdag

Fem jobbdagar kvar! Sedan är jag hemma ett par veckor, och efter det blir det flytt :) 

Jobbar kväll idag, jag och Adam ska snart äta lunch sen börjar jag vid två. 
 
Skriver mer sen haha :P

RSS 2.0