justja

Btw, nellyklänningen som var så fin och så bra osv är tillbakaskickad... XS var väl att ta i... Haha

Vart tog oktober vägen?

Blev av med gammal kurslitteratur idag från fotokursen, en bok som jag sålde till en tjej för 100 kr. Just den boken kände jag att jag kunde släppa ifrån mig, riktigt tråkig :P Kändes ju najs att för en gångs skull vara den som sålde boken och fick pengar och inte tvärtom. 

Har idag även passat på att gå på en gratis synundersökning hos smarteyes. Resultatet? - Jag är liiite översynt! Kommer behöva glasögon när jag är 43 år enligt optikern, han var en rolig typ!
Just nu ser jag typ perfekt bara det att mina ögonmuskler spänner sig lite för mycket när jag ska se på långt håll, eller hur det nu var. 

Hann även med ett besök på bmc idag, vi hade en föreläsning om första hjälpen som inte var obligatorisk men som jag tänkte att jag lika gärna kunde gå på när jag ändå var i farten :P 


När jag kom hem ringde jag Adam, känner mig lite smått ensam nu och inte blir det bättre av oktobermörkret och kylan heller .. :/ Hoppas det är några som hittar hit och läser, skulle vara kul med lite kommentarer :) Även om jag vet att jag inte bloggar så jätteofta och inte skriver så intressanta saker... hehe

Jag har bara regn hos mig

Alla skriver om snö på facebook, hemma har det tydligen kommit flera decimeter. Men än så länge är marken grön här i Uppsala. Det gör inte så mycket, men det kunde gärna sluta blåsa :S 

Adam åkte hem för ett tag sedan, han har varit hos mig sedan i torsdags så nu är det lite tomt. Men jag har mycket att göra, första tentan är på torsdag! 

Igår kväll var vi och såg Skyfall. Riktigt bra! Jag satt på helspänn hela tiden haha, och ibland måste jag erkänna att jag gömde mig bakom Adams axel ;) Bardem ägde hela filmen, fyfan vilken läskig typ! Kommer bli rädd varje gång jag ser honom i en film framöver ju, även om han spelar snäll xD 

Nu tog skivan i spelaren slut så det är väl dags att sätta igång pluggandet på riktigt. Ciao!

Bond och finbilen :D

Solen skiner i Uppsala idag

Varit lite tyst här igen ett tag... Sen senast har jag hunnit lämna in tre skoluppgifter (plugghelg utan dess like..usch!) som jag hoppas ska vara tillräckligt bra.
Jag hade också besök av mamma och pappa i söndags, jättemysigt! <3 Fick en för tidig julklapp bland annat, glaad tjej! Sen sov mamma över här natten till igår för hon skulle på kurs i Sthlm. 

Idag står folkhälsoseminarium på schemat, samt prova kapillärprovtagning + träning inför praktiskt prov på Ktc. Sedan om jag hinner och orkar blir det kör! :)

Har så mycket att göra nu att jag glömde att hämta ut klänningen från nelly som kom igår. Glömde liksom???? Haha :D Hoppas jag hinner hämta den idag! 
 
 
Hare gött
 
 

"ledig" torsdag

Pluggapluggapluggaplugga. Kanske borde äta??
 
 

2012-10-10

Jag börjar bli lite trött nu efter tre dagar med bara föreläsningar. Det är intressant för det mesta men man blir rätt seg i huvudet när all fakta bara mosas in så där..!
Dessutom har jag fortsatt på föreläsningsspåret efter skolan också och sett två webbföreläsningar som man skulle ha sett innan morgondagens föreläsningar :p
Det börjar bli heltidsstudier på riktigt nu vilket är drygt men kul. Skönt är det i alla fall att de flesta större uppgifterna görs i basgrupper. Dock är det etik-hemtenta på g vilket är en individuell uppgift, men det ska väl gå bra.

På fredag åker jag till Karlstad och hälsar på svärfamiljen, ska bli väldigt mysigt :) 

Annars så rullar allt på, jag försöker sträva efter att göra varje dag meningsfull och speciell. Försöker också börja lite mer på min egen förmåga och att jag faktiskt kan. Detta gäller både i skolan och i övrigt. Jag är en sådan mes ibland..! 


Bjuder slutligen på en bild som jag tagit själv (nähä??) och redigerat lite, bara för att jag kan. 

Uppsala är vackertBilder från igår, skulle ha lagt upp fler om inte blogg.se hade segat och jag inte varit supertrött... 
Fler bilder får bli en annan dag. Nu sängen!


Natten är vacker och du är som natten. Jag är en vinnare igen

 

Gillargillargillar. 

RSS 2.0