Den här veckan

måndag: Ledig från jobb. Umgicks med Louise, vi åt glass och babblade. Kul var det att ses igen! På kvällen kom Adam hit :)
 
tisdag: Riktig sovmorgon, mysfrukost med älskling sen stan och jobb på kvällen. 
 
onsdag (idag): Jobb 7.30-14. Därefter direkt upp till farmor på mat tillsammans med Adam.
Vi har ätit god mat nyss som mami lagade och ikväll ska vi se "Järnladyn" som vi åkte och hyrde på MM. Chips och popcorn till det också, lill-lördag idag ;)

torsdag: Ledig! Ska hitta på nåt kul med Adam. Inte så mycket planerat, skönt! 
 
fredag: Jobb 7.30-14. Sen eventuellt Borlänge på kvällen, lite fest med gamla kompisar! 
 
lördag: Åka och fira kusin Elsa i sommarstugan de har en bit utanför Gävle vid kusten. Elsa fyller 12! Framåt kvällen när firandet är över åker jag och Adam till Uppsala :D 

söndag: Uppsalalalalalala!

Sommar sommar

Blir ju inte så mycket uppdaterat här på somrarna, vem vill sitta vid datorn då egentligen? Jag gör det bara om jag måste, annars kikar jag mest i mobilen. I alla fall, tänkte bara skriva att allt är bra typ. Sommaren är alldeles för kort som alltid men jag försöker att ta vara på dagarna!
 
Just nu har jag en liten förkylning så är hemma från jobbet resten av veckan. Skönt att vila upp sig, jobbet är stressigt och tungt. Jag kommer inte komma tillbaka till samma ställe nästa sommar, det är ett som är säkert. Men pengar behövs ju! Längtar till lönen kommer hehe <3

På lördag ska jag och Adam dra till Leksand och se Gyllene Tider! :D Längtar! 

Avslutar med en bild på mig i en ny klänning som jag fick igår av bästa mami och papi som har varit i Milano!  

Klänning från Bershka! (Y)

Puss

Söta är vi :)


RSS 2.0