:D


Fick precis veta att vårt pm nu är godkänt, nu ska jag fira med godis!! 

.

"En pessimist ser svårigheter i varje möjlighet. En optimist ser möjligheter i varje svårighet."
 
Winston Churchill

En liten uppdatering kanske vore bra

Hej bloggen!
 
Längesen... Man har inte så mycket fritid under praktiken ;)

Idag är jag i alla fall ledig. Jag har pluggat, gått promenad och handlat och nu pluggar jag lite till och lyssnar på bra musik. Det blir praktik hela helgen, går dag imorgon och kväll på söndag. Sedan är jag ledig igen på måndag!
 
Just nu längtar jag efter jul. Att få åka hem till familjen och mysa! Och all god julmat <3
Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp mitt tentapluggande, vi har tenta direkt efter jul. Vill inte sitta hela "lovet" och traggla med det, får försöka orka med lite tentaplugg de här sista veckorna under praktiken. Sen så lär man sig ju faktiskt mycket "tentasaker" på praktiken också. Det blir nog bra. Det kan inte bli jobbigare än anatomin förra året... 

Nästa helg tjuvstartar jag julen med julbord på Café August i Karlstad med Adams familj. Tredje året jag följer med nu, ska bli mysigt :)
6 november

Hej bloggeen :)

Den här veckan har hittills bland annat bjudit på ett litet ludvikabesök, hlr-övning i skolan, neurologiseminarium, mysfika, strömavbrott, planering inför helgen, förberedelse inför opponering av ett grupparbete och lite annat plugg. Imorgon har vi föreläsning i ellära, lite annorlunda men är ju faktiskt väldigt viktigt att känna till lite om. På fredag har vi det sista seminariet i det här teoriblocket, sen går vi ut på praktik!! 6 veckor i Enköping för min del, kommer bli många tidiga mornar och sena kvällar men jag hoppas jag kommer trivas. Efter praktiken är det jul, sjukt vad fort tiden går. 

Jag har fortfarande inte fixat över mina bilder till nya datorn, så det får duga med några söta webcam-bilder från de senaste veckorna så länge ;) Storögd tjej

Party mitt i veckan med Camilla och Linnea :D
 


 

Sött
 
 
 
 RSS 2.0