Kontraster

"Det kommer aldrig va över för mig" - Håkan Hellström, "Det kommer aldrig va över för mig".
"Det kommer alltid va över för mig" - Lars Winnerbäck, "När det blåser från ditt håll". 

Haha

27 september

Lungröntgen- normalt resultat. Skönt! Men jag hostar fortfarande :(

Idag har vi dugga i läkemedelsräkning över internet. Man måste ha alla rätt som vanligt. Har inte så stora förhoppningar på att klara den, jag brukar alltid göra nåt litet fel... Det kommer två tillfällen till senare om man ej klarar idag.

Var hos tandläkaren igår och tog bort massa tandsten, usch fy och blä vad det är obehagligt! Gjorde även en "panoramaröntgen" (värst vad fint det låter) där man får en bild av hela munnen. Man kan säga som så att mina visdomständer, som ej har kommit fram än, är ganska så fail. Pekar åt konstiga håll och trycker mot tänderna bredvid. Men jag känner ingenting, och så länge jag inte gör det så behöver man inte göra något åt dem :) 

Efter tandis gick jag på stan och shoppade en jättefin höstkappa :D Den är svartblå, syns inte så bra på bilden. Från MQ! Så himla mjuk och go är den.
Köpte även en orange tubhalsduk på Åhléns. Nu är jag redo för kall höst!

 du måste va sjuk, sjuk, sjuk, sjuk

Fick akuttid på vårdcentralen idag. De ringde en kvart innan jag skulle vara där, cyklade så snabbt jag bara kunde och jag hann! Träffade läkare och tog snabbsänka. Läkaren började babbla om att det jag har kanske kan vara astma. Jag håller inte med om det. Jag tog upp att det kanske vore bra med en lungröntgen och det tyckte hon lät bra så imorrn ska jag iväg på det också. Drop in på Akademiska. Så ja, sjukdomskarusellen är inte över än!

Qui veulent venir?

Vem vill följa med? 
 
 

Joråsåattee

Idag denna fredag den trettonde har jag varit ledig och det har varit väldigt skönt. Hade ont i halsen i morse när jag vaknade (när ska detta sluta??) och sängen var så skön så jag låg kvar där ett bra tag.
Hade tänkt plugga idag men det blev inte så, rensade bort massa kläder istället på förmiddagen och kom då fram till att jag behövde nya trosor, strumpor, bh:ar och strumpbyxor så då cyklade jag in till stan och införskaffade det. Höll mig faktiskt från att köpa andra saker, förutom mat då! Kvällens middag blev potatisgratäng, rostbiff och superdupergod sallad med fetaost ♥ 

Jag hoppas verkligen att jag känner mig bättre imorgon för då är det sjuksköterskesittning på Norrlands Nation! 

 

Praktik

Vi fick reda på våra praktikplatser idag. Min placering: 

INTENSIVVÅRDSAVDELNINGEN I ENKÖPING!!!!!!

Helt sjukt läskigt men det ska nog gå bra hoppas jag! Kommer bli spännande veckor. Skönt att det inte är dags förrän i november, hinner förbereda mig mentalt på detta nu ett tag. AAAAAHHHH.

True

 

RSS 2.0