Tralalaa

Förkylningen är ett faktum. Lika bra det bryter ut nu, alla andra är ju också sjuka ^^
Jag kom i alla fall iväg på körrepet i måndags och då betalade jag min medlemsavgift. Så nu är jag äntligen med i en nationskör :D Smålands nationskör Linnea! Den 28 mars är det den årliga nationskörsfestivalen, då tycker jag man ska komma till Uppsala och lyssna på oss och övriga nationskörer i universitetsaulan. Kommer bli så kul!
 
 

måndag

Måndag igen! 
 
Har varit i skolan och gjort grupparbete. Gick bra men känner mig inte på topp idag, tror jag börjar bli sjuk :/
Nu är jag hemma, har tagit på mig myskläderna och lyssnar på musik och slappar. Har tagit en c-vitamin-shot, får se om den hjälper haha. Ikväll är det ju kör, vill inte missa! 

Hej Bloggeeen

Uppdatering, wohoo .. :D 
 
Skolan rullar på, så skönt att ha klarat kirurgitentan! Nu är det sista rycket verkligen. Jag funderar väldigt mycket över var jag vill jobba i sommar, sjukt svårt, vet inte vad jag vill. Men jobb finns det ju i alla fall! 
 
Helgen har varit bra. Idag mysig promenad i solen. Igår sov vi i och för sig bort halva dan men vi hann med en del ändå, gick bort till Gränby Centrum och shoppade lite + fikade. Köpte ett par nya jeans från JC med hööög midja och två snygga partytoppar från bikbok, kunde inte bestämma mig för vilken som var snyggast så blev båda ;) Se nedan!! 
 
 

RSS 2.0