Det är nånting stilla mellan dig och våren

Underbar vårdag, satt på uteservering med fina vänner i solen på förmiddagen och pratade/åt god kräftsallad/solade/pluggade lite (vilket var anledningen till att vi skulle ses haha). Älskar våren!!!

Har suttit inne och pluggat lite också, men efter maten så satte jag mig på balkongen och solade lite mer. Satt där en bra stund men sen kom jag på att jag borde börja packa nu, Spanien på söndag för tusan! Och åker redan lördag till Karlstad för att vara med på firande av Adams mamma som fyller 50 just idag faktiskt :)
Men innan lördag så ska jag hinna med en tenta i läkemedelsräkning (alla rätt som gäller!) och utgång på värmlands nation imorgon kväll med Hanna och Sandra mfl, tagga!! :) 

Känner mig ungefär såhär just nu: 


:D

Lyssnar på The Killers och tänker tillbaka på 28 februariFler bilder finns, men blogg.se hänger upp sig och vill inte lägga upp fler just nu tydligen :(Smart tjej

Sitter och pluggar lite läkemedelsräkning, jag tror jag borde sova eller göra nåt annat för jag omvandlade nyss 65 mikrogram till 65000 mg... 


2013-04-17

Blir fika med Elin vid tvåtiden :) :) Tills dess ska jag packa lite inför hemresan imorrn. Lyssnar på massa bra musik också ♥

 

16 april

Jag har tråkigt... Regn ute men går nog ut och går en stund ändå, här inne kan man ju inte sitta och glo hela kvällen. Ledig dag imorgon igen, hoppas på fint väder så jag kanske kan sitta vid Fyrisån och sola och ha det gött med vänner. Får se hur det blir. 


En lördag i Stockholm

I lördags var jag och Adam i Stockholm och såg Eddie Izzard på Friends Arena. På dagen hade vi tänkt gå på Fotografiska men det var jättelång kö där när vi kom dit så då fick det bli söderpromenad istället. Det var inte det bästa vädret precis men det var mysigt ändå. Jag släpade med Adam in på massa second hand-affärer...  Sedan när vi åkte ut till Solna så blev det Solna centrum och ännu mer affärer, men fikade gjorde vi också faktiskt ;)


Sööt
Hornsgatan


Kyrka som jag ville ta kort på :P


"Viking Bar, i Nueva Estocolmo" Haha Sällskapsresan...

Smygfotade Thomas G:son i egen hög person! Behövs ingen närmare beskrivning av vem som är han på
bilden tror jag ^^
G:son + kvinnligt sällskap försvann sen in på en skoaffär, stackarn...

I solna Centrum kunde man känna sig trygg med en riktig brandman på plats! Så söööt! 

Har inga bilder från Friends men det var bra i alla fall!! Minus dock på arenan att de hade så jäkla få toaletter...
Om mindre än en månad (sjukt vad tiden går fort!) ska vi dit igen, då blir det Bruuuce :D
 

Fina minnen

10 juni 2011 - En dag av total lycka!
 

Påsken i Åre i bilder

 
 

RSS 2.0