26 mars

♥ känslan efter ett hårt spinningpass! 
Nu ska jag bara slappa hela kvällen. Imorgon väntar sista skoldagen innan det blir påskledigt :D 

Fina dagar

Långhelgen i Karlstad var bäst! Jag åkte dit redan i onsdags, men Adam trodde fortfarande att jag skulle komma på torsdagen som vi bestämt från början. Ringde honom när jag stod utanför dörren och pratade på som om jag var hemma i uppis på rummet, sedan ringde jag på och då sa han "det ringer på dörren, vi hörs sen" haha han blev ganska så paff när det var jag som stod utanför dörren!! Sen tog det ett tag innan chocken lade sig men han blev så glad :D:D 
På tvåårsdagen i fredags var vi på restaurang, en grekisk som hette Agapi. Det var najs! Men de var nästan lite för snabba med att komma in med maten, man hann knappt beställa och sen så var maten där. Men bättre det än att det tar tusen år. Efterrätten var speciell, typ glass i en form gjord av mörk choklad och som såg ut som en muffin. God var den i alla fall! 
Jag åkte hem igår och idag har jag varit i skolan en liten sväng, grupparbete igen och vi var snabba och redan klara vid lunch. Efter det har jag tvättat och gått en skön promenad i solen. Imorrn skulle vi haft grupparbete också men vi behöver inte ses så jag är ledig, hur najs? Då ska jag passa på att åka in till stan och kika på en ny vinterjacka. Sen blir det lite packning inför onsdag då jag äntligen beger mig hem till Ludvika på kvällen. Ska hinna med ett spinningpass också. 


2 år

Bilder säger mer än tusen ord. Idag har du stått ut med mig i två hela år!! Jag älskar dig Adam ♥


Blandade bilder 2011-2013 :)

18 mars

Idag började vår nya kurs i pedagogik. Ingen struktur, lärare med noll koll på läget och totalt ointressanta uppgifter som jag inte alls förstår hur de ska kunna knytas ihop med hälsa och omvårdnad. Så himla synd att något så viktigt bara blir en flummkurs. Bara att gilla läget och försöka göra det bästa av de här kommande veckorna. Jag längtar till påsk!!! 

BästaNär såna här bilder dyker upp i bildspelet på skrivbordet kan man bara inte sluta le... Så sööta

gå och lägg dig

Imorgon skriver jag tentorna i statistik och vetenskaplig metod, nu har jag gett upp pluggandet och det får gå som det går! Hoppas på att tentorna liknar övningstentorna för då kan jag nog ha ganska bra chans.. 
 
Dagen har bjudit på ett träningspass med Elin, vi körde cirkelfys vilket var sjuukt jobbigt men kul så det ska jag försöka fortsätta gå på då och då för man tränar verkligen hela kroppen och det känner jag nu det... Haha AAAJ
Dessutom har jag tvättat, pluggat och lagat mat. *Intresseklubben antecknar*
Jag har även försökt få tag i Martin Mattjuv men han gömmer sig på sitt rum hela j*vla tiden och jag är väl för feg för att banka på dörren och ge honom en utskällning för att han ÄTER UPP MIN YOGHURT HELA TIDEN!!!!  Nån dag ska jag sätta dit honom!! Sen är folk rent allmänt alldeles för slappa och oberörda här, tycker fler än jag borde reagera när det luktar skit i kylen pga flera veckor för gammal kyckling som står helt oövertäckt eller att soporna är överfulla och panten svämmar över osv osv. Nä jag är inte bitter... Funderar på om jag kanske skulle söka nytt korridorsrum, lägenheter är ju ändå totalt omöjliga att få. Men då försvinner isåfall alla mina köpoäng. 

Ja det var lite av mina funderingar denna kväll den 14 mars 2013, gonatt!!! 

Statistiskt signifikant?

Pluggar statistik, det är dötrist.
Snart blir det dock paus för träning! Ska på spinning, weeeiiii.  Tänkte försöka komma igång med träningen...ännu en gång. 


På fredag är det tenta i vetenskaplig metod och i statistik (två vid samma tillfälle) mellan 8-11. Sen blir det ssk-gasque på kvällen, längtar!!! :D

80 år

Farmor fyllde 80 år i lördags och det firades med släkten på Högbo bruk utanför Sandviken. Det var jättemysigt, god mat, minnen, kramar, fin miljö. Min kamera följde med för att vi skulle ta ett traditionsenligt litet släktfoto med alla med på bilden. Det är omöjligt att få alla att se bra ut, men det är lite det som är charmen :D Här är ett av flera foton som togs som faktiskt är riktigt bra förutom att Petter är lite skymd. 

 

Från vänster: Pappa, Johan, Petter, Hasse, Josefine, Elsa, Karin, Adam, farmor, jag, mamma, Ronald,
Sofi och Ulrika :) 

Uppdatering

Jag är sjuk, det är massor att göra i skolan och dessutom har Martin snott min yoghurt. -.-

RSS 2.0